Откривена њива марихуане

Полиција ухапсила три особе које су на подручју Страгара произвеле 150 килограма марихуане. Полиција засад држала под присмотром, а интервенисала када су осумњичени кренули да секу стабљике.

Крагујевачка криминалистичка полиција је, на подручју села Страгари, ухапсила три особе које су засадиле семе индијске конопље и произвеле 150 килограма марихуане. Према наводима полиције, ухапшени су Милинко Ј. (43) из Страгара, Ђорђе М. (28) и Ђорђе В. (28) из Крагујевца.

Након што су посекли скоро све биљке индијске конопље на парцели која није њихово власништво и увезали их у бале, они су затечени док су одвајали листове и батове од стабљика и одлагали их у торбе.

Полиција је, иначе, тај засад открила раније, држала га под присмотром, а интервенисала је у тренутку када су осумњичели почели да секу стабљике и прерађују биљке индијске конопље.

На лицу места су пронађени алат и прибор за обраду засада, мотике, лопате, маказе и слично. Ухапшени су, такође, на парцели ископали резервоар у који се сакупљала кишница и њоме заливали засаде.

Милинку Ј, Ђорђу М. и Ђорђу В. одређена је мера задржавања у трајању до 48 сати, а након истека биће лишени слободе и уз кривичну пријаву спроведени истражном судији Вишег суда у Крагујевцу, због сумње да су починили кривично дело неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога.

У оквиру те акције, полиција је тражећи трагове у вези са дрогом, ухапсила и Милољуба М. (45) из Страгара, код кога су пронађени пиштољ, малокалибарска и ваздушна пушка и 37 метака, за које не поседује дозволу.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи