Туча на Дорћолу

Три мушкарца тешко повређена у обрачуну у кафићу "Пастис" на углу Капетан Мишине улице и Страхинића Бана. Мушкарци, чији идентитет још није познат, задобили ране ножем и из ватреног оружја. Сва тројица превезена на реанимацију у Ургентни центар.

У тучи на Дорћолу код улица Страхињића Бана и Вишњићеве, ноћас су тешко повређене три особе које су задобиле убоде ножем и  рањени су из ватреног оружја. Повређени су превезени на реанимацију у Ургентни центар.

Према речима представника за медије Клиничког центра Драга Јовановића, тројица повређених довезени су у ту установу око један сат после поноћи и сва тројица су били у свесном стању, мада тешко повређени.

"Сва тројица су старији од 30 година, један је рањен из ватреног оружја, други је и упуцан и убоден ножем, а трећи је задобио повреде ножем. Један је оперисан, други ће отићи у операциону салу, а за трећег ћемо видети", рекао је Јовановић.

Јовановић каже да су тројици мушкараца повреде нанете пре свега у пределу грудног коша, екстремитета и леђа. Имена повређених за сада нису саопштена.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи