Ухапшен осумњичени за убиство у Ђуприји

Полиција ухапсила Љутомира Поповића званог Љутко, осумњиченог за убиство једне и рањавање две особе у Ћуприји. Поповић ухапшен у једном стану у београдском насељу Жарково.

Припадници полиције у сарадњи са Безбедносно-информативном агенцијом, ухапсили су вечерас Љутомира Поповића званог Љутко, осумњиченог за убиство једне и рањавање две особе.

Како је за РТС потврдио директор полиције Милорад Вељовић, Поповића су у једном стану у београдском насељу Жарково ухапсили припадници специјалне антитерористичке јединице.

Поповић се терети да је у суботу увече у кафићу "Палацијум" у Ћуприји, из непосредне близине пуцао у Горана Г. и ранио га с два хица у главу, а потом наставио да пуца и том приликом усмртио двадесетогодишњу Јасмину И., а њену сестру Јелену ранио.

У препуној башти тог кафића пуцњи су одјекнули нешто пре два часа иза поноћи.

Очевици тврде да је у пуцњави случајно настрадала Јасмина И. која је од задобијених повреда преминула на путу до болнице, док се њена рођена сестра Јелена И. успешно опоравља од прострелне ране.

Комшије и чланови оркестра који је свирао у дискотеци тврде да нису ништа ни чули, нити видели.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи