Приведени осумњичени за злоупотребе у Бору

Полиција привела на информативни разговор Петра Комненовића из Београда због сумње да је организовао дистрибуцију лажних уплатница СНС-а у Бору и заменика генералног директора ЈП ПТТ Србије Милоша Мишчевића.

Припадници Министарства унутрашњих послова привели су на информативни разговор Петра Комненовића из Београда, за кога се сумња да је организовао дистрибуцију лажних уплатница СНС-а у Бору и Милоша Мишчевића, заменика генералног директора ЈП ПТТ Србије.

Искази осумњичених биће достављени на даље поступање надлежном тужилаштву.

Полиција наставља истрагу о овом случају, у оквиру које су до сада поднете кривичне пријаве због сумње да су извршили кривично дело злоупотребе службеног положаја против три лица Сузане Стојановић, Немање Николића и Драгана Терзића. Сво троје осумњичених су из Борa

Заменик председника Српске напредне странке Александар Вучић није се изјашњавао о хапшењу двојице осумњичених за злоупотребу у Бору, као ни о томе да ли ће сутра почети најављивани штрајк глађу и жеђу.

Вучић је за РТС рекао да ће о штрајку одлучити сутра, након консултација са председником Српске напредне странке.

Пред ванредне парламентарне изборе у општини Бор, 20. јуна, грађани те општине су из поште добили лажне уплатнице по којима је требало да уплате 1.800 динара за кампању СНС.

Српска напредна странка је оптужила власт наводећи да је само она могла да злоупотреби јавно предузеће како би одбила грађане од те странке.

Та странка је тада затражила од државних органа да у року од 48 сати ухапсе "све починиоце изборне преваре у Бору".

Српска напредна странка поднела је 25.јуна Специјалном тужилаштву за организовани криминал кривичне пријаве против министра унутрашњих послова Ивице Дачића и директора ПТТ Србија Горана Ћирића због организовања поделе лажног изборног материјала преко поште пред локалне изборе у Бору.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи