Тешка несрећа код Малог Иђоша

Четворо чешких држављана погинуло је у саобраћајној несрећи која се око 15 часова догодила на аутопуту Хоргош-Београд код насеља Мали Иђош.

У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила око 15 часова на аутопуту Хоргош-Београд код насеља Мали Иђош, погинуло је четворо чешких држављана.

До несреће је највероватније дошло када је аутомобил, којим је управљао један од чешких држављана, из за сада неутврђених разлога прешао на леву страну и директно се сударио с аутобусом новосадских регистарских ознака.

Сви путници у аутомобилу погинули су на месту удеса.

На аутобус је затим налетело још једно путничко возило холандских регистарских ознака, али у њему путници нису повређени.

Истражни судија Чила Тилгер рекла је да настрадали још нису идентификовани и да је увиђај у току.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи