Петоро Срба из Штрпца пуштено након саслушања

Петоро радника Националног парка "Шар Планина" из Штрпца, приведених пре два дана у полицијску станицу у Урошевцу, пуштено је након саслушања.

Полиција је под оптужбом за привредни криминал и бесправну сечу шуме ухапсила укупно 15 радника тог предузећа. Десеторо је пустила јуче и прекјуче.

Официр Београда за везу са приштинским институцијама Дејан Павићевић изјавио је да је у њиховом пуштању из полицијског притвора био ангажован државни врх Србије, на челу са премијером Србије.

"Ми ових шест људи и даље сматрамо таоцима једне политичке игре, пошто је двоје људи пуштено уз обавезу да се редовно јављају полицији, а четворо људи је остало у кућном притвору. Ми ћемо и даље наставити да радимо на овом случају, да ти људи у потпуности буду ослобођени свих оптужби, пошто су и даље остале неке оптужбе", рекао је Павићевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи