Припаднику Шарићеве групе пресуда 20. октобра

Тужилаштво за организовани крминал предложило је суду да Михајла Ђоковића осуди на максималну казну затвора, као припадника аргентинске групе Дарка Шарића.

Максималну казну за Ђоковића тужилаштво је предложило у завршној речи, а Специјални суд је изрицање пресуде заказао за 20. октобар. Оптужени се сумњичи да је 2009. године прокријумчарио најмање 1.825 тона из Агрентине у Западну Европу, а пресуда је заказана за 20. октобар, преноси Танјуг.

Михајлу Ђоковићу (34) се судило одвојено од Шарићеве групе која је летос првостепено осуђена, јер је тек у мају ове године враћен из Италије у којој се првобитно водио поступак против њега, такође због шверца кокаина.

Ђоковић је оптужен за кријумчарење 1.825 тона кокаина из Аргентине, док се цела оптужница односи на кријумчарење укупно 5.7 тона дроге, поред Агрентине и из Бразила и Уругваја.

Специјални суд је 13. јула Дарка Шарића првостепено осудио на 20 година затвора као организатора шверца укупно 5,7 тона кокаина из Латинске Америке у Западну Европу.

Остали припадници његове групе добили су од 12 до 20 година затвора. Сведоци сарадници су добили по пет, осам и 10 месеци затвора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи