Читај ми!

Радница националног парка у кућном притвору

Од шесторо Срба из Штрпца који су од јуче у притвору, једна жена је пуштена из станице полиције и одведена у кућни притвор, пренели су РТС-у представници Срба у косовским институцијама.

Петоро је задржано на саслушању у полицијској станици у Урошевцу. Сутра пре подне истиче им 48 сати откако су ухапшени и у Штрпцу очекују да ће и они бити ослобођени.

Радници Националног парка "Шар-планина" данас су се у више наврата окупљали у Штрпцу, захтевајући да њихове приведене колеге буду пуштене на слободу.

Петнаесторо Срба ухапшено је јуче у Штрпцу, због, како у полицији кажу, привредног криминала и бесправне сече шуме. Деветоро је јуче пуштено, а њихово испитивање ће почети следеће недеље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи