Читај ми!

Бившем начелнику УБПОК-а одређен притвор

Други основни суд у Београду одредио је притвор до 30 дана пензионисаном начелнику УБПОК-а Зорану Пејиновићу, који се сумњичи да је у суботу напао троје деце, речено је Танјугу у управи тог суда.

Зорану Пејиновићу је судија за претходни поступак одредио притвор на предлог Тужилаштва због опасности да би у току истраге могао да утиче на сведоке.

У управи Другог суда додају да му је одређен притвор до 30 дана, почев од 4. октобра.

Пејиновићу се на терет ставља кривично дело насилничко понашање.

Медији су пренели да је Пејиновић у суботу увече у Радничкој улици напао троје деце, јурећи их с пиштољем у руци, јер су наводно разбили излог штампарије у којој се у том тренутку налазила његова супруга.

Као бивши полицајац, Пејиновић има дозволу и за држање и за ношење оружја, тако да га тужилаштво не терети због тог пиштоља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи