Читај ми!

Покушај кријумчарења цигарета на Аеродрому "Никола Тесла"

Цариници на граничном прелазу аеродрома "Никола Тесла" спречили су покушај кријумчарења готово 18.000 цигарета "Ронхил" и "Ронхил 100с" са акцизним маркицама Косова.

У саопштењу се наводи да су цигарете откривене данас у коферу Ј. Љ. из Зубиног Потока, приликом контроле предатог пртљага у сортирници аеродрома "Никола Тесла", пренела је Бета.

Путник за Гетеборг је свој кофер, тежак 25 килограма, напунио цигаретама, прекорачивши за два килограма дозвољену тежину чекираног пртљага.

"Брутално је прекршио и царинске прописе према којима путник преко границе не сме да носи никакву робу у количини која је евидентно намењена препродаји.

У већину ЕУ земаља, у ваздушном и поморском саобраћају, дозвољено је унети 200 цигарета или 100 цигарилоса (тежине до три грама по комаду) или 50 цигара или 250 грама дувана", наводи се у саопштењу.

Путник није имао фискални рачун за ту робу па је она, уз прекршајну пријаву, привремено задржана до окочања поступка пред надлежним судом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи