Судија склонио 27 извршних пресуда

Против једног судије из чачанског Прекршајног суда, одељења у Гучи, у чијем је орману нађено 27 извршних пресуда поднета је дисциплинска пријава и прослеђена дисциплинском тужиоцу Високог савета судства, потврдила је председник чачанског Прекршајног суда Данка Ђорђевић Грујичић.

Данка Ђорђевић Грујичић је навела да је спроведеним пописом утврђено да од 18.000 извршних пресуда недостаје 27, након чега је урађена реконструкција тих предмета у целости у сарадњи са чачанском Полицијском управом, преноси Танјуг.

"Полицијска управа нам је доставила своје примерке, али је требало више времена да сагледамо шта недостаје. Сви предмети су пронађени у Гучи, а против судије који их је сакрио поднета је пријава", рекла је Ђорђевић Грујичић.

Она је додала да се ради о предметима из области саобраћајних прекршаја насталих 2012. и 2013. године. За њих су, каже председница суда, прописане новчане казне, заштитне мере и казнени поени.

Будући да је поступак против судије у току, у циљу истраге не можемо, за сада, више података изнети, закључила је Ђорђевић Грујичић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи