Читај ми!

Пријава због напада на в. д. директора школе

Отац девојчице, ученице Основне школе "Светозар Милетић" у Тителу, физички је напао в. д. директора те школе за кога је сумњао да је на недозвољен начин додиривао његову кћерку, пошто је претходно против њега поднео кривичну пријаву. Полиција је затим против оца поднела прекршајну пријаву.

Како преноси РТВ Војводина, против оца девојчице поднета је прекршајна пријава, а синдикалне организације школе одлучиле да се у тој установи од данас обустави настава због, како се наводи у допису синдиката, бруталног физичког напада на в. д. директора школе Војислава Ђурдевца на његовом радном месту.

У допису се прецизира да је процењено да у школи безбедносна ситуација није добра, јер је до напада дошло у њеним просторијама, у току наставе и у присуству ученика млађег узраста, пренео је Танјуг.

О том догађају огласила се и Полицијска управа Нови Сад саопштењем у којем се наводи да су у недељу, 24. маја, у Тителу, родитељи једне девојчице полицији поднели кривичну пријаву против суграђанина за којег су рекли да је, на недозвољен начин, додиривао њихову ћерку, а да је јуче ујутру Полицијској станици у том месту пријављено да је отац девојчице насрнуо на суграђанина против кога је поднео кривичну пријаву.

У саопштењу се наводи да је одмах по добијању пријаве полиција обавестила надлежно тужилаштво и Центар за социјални рад, те да је по налогу тужилаштва сачињен извештај о том догађају.

"На основу тог Извештаја, Основно јавно тужилаштво упутило је полицији, 2. јуна, захтев за прикупљање потребних обавештења по коме је полиција одмах почела да поступа", каже се у саопштењу и додаје да су након јучерашњег напада лекари нападнутом житељу Титела констатовали лаке телесне повреде.

"Надлежно тужилаштво изјаснило се да у овом догађају нема елемената
кривичног дела, па је полиција против оца девојчице поднела захтев за покретање прекршајног поступка, у складу са одредбама Закона о јавном реду и миру", пише у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи