Приштина, ухапшени Срби због фалсификовања

Косовска полиција ухапсила је тројицу Срба који су осумњичени да су фалсификовањем докумената и преварама, оштетили буџет Косова за више од пола милиона евра.

Претресом пет локација у региону Приштине ухапшени су Д. Г. (46), Г. К. (44) и М. Т. (60), а у њиховим кућама пронађен је и доказни материјал, саопштено је из косовске полиције, преноси Танјуг.

Сумња се да су тројица ухапшених Срба успели да региструју близу 1.000 различитих аутомобила на основу фалсификованих докумената чиме су оштетили буџет Косова.

Овој полицијској акцији претходила је ранија у којој је заплењено 240 возила.

Током операције заплењене су четири пушке, један пиштољ, 310 метака различитог калибра, 17 празних шенгенских виза, три печата и други доказни материјал.

Ухапшени су одведени у притвор, наводи косовска полиција.

Истрагу је спровела Дирекција Косовске полиције за организовани криминал, а акција је спроведена под именон "Пчела".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи