Читај ми!

Врање, ухапшено 13 особа због кријумчарења миграната

Полиција у Врању задржала је у притвору 13 особа због сумње да су организовале превоз илегалних миграната, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Сумња се да су они од 15. априла до 23. маја 2015. године организовали превоз 88 илегалних миграната из Авганистана, Сирије и Конга, који су незаконито прешли македонско-српску границу, преноси Бета.

Због сумње да су извршили продужено кривично дело недозвољен прелаз државне границе и кријумчарење људи, судија за претходни поступак Основног суда у Врању одредио је притвор до 30 дана Х. С. (18), М. Р. (20), Ф. Ш. (23) из околине Прешева, Д. С. (27), Н. Т. (24), Д. И. (60) из Врања, као и М. М. (25) и И. С. (26) из околине Врања.

Д. И, Н. Т. и Д. С. терете се да су починили и кривично дело посебно случаја фалсификовања исправе, наводи се у саопштењу.

Од осумњичених је привремено одузето седам моторних возила којима су, највероватније, превожени мигранти.

Код пет возила регистарске таблице су биле фалсификоване, а у једном возилу бројеви мотора и шасије су били фаслификовани.

Судија за претходни поступак Основног суда у Врању пустио је двојицу осумњичених да се бране са слободе, док је његов колега у Владичином Хану пустио још тројицу осумњичених да се бране са слободе.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи