Читај ми!

Младић убоден ножем у Нишу, ухапшена два малолетника

Два малолетна младића из Ниша ухапшена јер су учествовала у тучи у којој је један 20-годишњи младић три пута убоден ножем у леђа. Ухапшен још један младић.

Седамнаестогодишњи младић осумњичен је за убиство у покушају, а шеснаестогодишњи због учествовања у тучи, саопштила је нишка полиција, преноси Танјуг.

Ухапшен је и 18-годишњи У. С. због учествовања у тучи.

Како се наводи у саопштењу, сумња се да је седамнаестогодишњак у друштву са У. С. и са шеснаестогодишњаком око два сата јутрос у Нишу, након краће расправе и туче, три пута ножем убо у леђа двадесетогодишњег младића, који је задобио тешке телесне повреде.

Такође, сумња се да је он још двојици младића ножем нанео по једну убодну рану, при чему су им нанете тешке телесне повреде.

Осумњичени малолетници биће спроведени вишем јавном тужиоцу за малолетнике у Нишу, а осумњиченом У. С. одређено је задржавање до 48 часова, након чега ће уз кривичну пријаву бити спроведен Основном јавном тужилаштву у Нишу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи