Ухапшен због дроге и оружја, са килограмом ТНТ-а

Полиција је у Новом Саду ухапсила младића (27) због сумње да је продавао дрогу и недозвољено држао оружје и експлозив, а у његовом стану је пронађен и килограм ТНТ-а, саопштила је полиција.

Претресом стана који Р. Ђ. користи, полиција је пронашла око 16 грама супстанце за коју се сумња да је амфетамин, затим таблете, дигиталну вагу за прецизно мерење и опрему за паковање наркотика, наводи се у саопштењу.

У стану је пронађен и килограм експлозива ТНТ, оквир за аутоматску пушку и 12 комада муниције различитог калибра, преноси Танјуг.

Полиција сумња да је Р. Ђ. претходно продао око два грама амфетамина једном Новосађанину (27) , као и да је продао марихуану Новосађанки која је затечена у његовом стану.

Осумњиченом је тужилац одредио притвор.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи