Читај ми!

Чачак, нападнут возач "Аутопревоза"

Возач чачанског "Аутопревоза", Раденко Пантовић задобио је повреде када су га јутрос у Ариљу напале непознате особе.

Пантовић рекао је за Танјуг да је возио путнике на релацији Чачак-Ивањица. "Око 1.20 скренуо сам у ариљску аутобуску станицу да узмем путнике и у том тренутку из оближњег парка дотрчала су тројица нападача који су без икаквог разлога, када сам стао и отворио врата почела да ме туку", каже Пантовић.

Пантовић наводи да се бранио колико је могао, али је задобио повреде на усни где има девет конаца, а окрњен му је и један зуб. Пантовић додаје да су се нападачи удаљили када су видели да им пружа отпор и додаје да не зна против кога би могао да поднесе тужбу.

Директор чачанског "Аутопревоза", Александар Петронијевић каже да је Пантовићу указана прва помоћ прво у Ариљу, а затим у Ивањици, где живи.

"Возачи немају статус службеног лица, али врше веома одговоран и тежак посао", рекао је Патронијевић и оштро осудио овакав поступак, са сада, непознатих починилаца.

Петронијевић је додао да су запослени у овом чачанском превозничком предузећу и до сада имали вербалних сукоба са путницима, али у последње време се нису дешавали физички напади на њих.

"Према мојим информацијама, један тројице од починилаца је био у тешком алкохолисаном стању и заиста овакви поступци су за велику осуду", закључио је директор "Аутопревоза".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи