Читај ми!

Шешељ: Нећу у кућни притвор

Председник СРС-а Војислав Шешељ изјавио је да неће прихватити одлазак у кућни притвор и поновио да би његовим евентуалним слањем у Хаг били нарушени суверенитет и Устав Србије.

Војислав Шешељ је, на конференцији за новинаре, рекао да се мера кућног притвора не може изрећи без сагласности онога коме се изриче и подсетио да је прошлог лета одбио пуштање на привремену слободу када му је кућни притвор постављен као услов, преноси Танјуг.

Шешељ сматра да је читава прича око кућног притвора "новинарска патка" и каже да о томе ништа не зна, али и да сигурно на тако нешто не би пристао.

Лидер радикала је поновио да је Трибунал 12 година кршио његово право на правично и суђење у разумном року.

"Ако ме овај режим испоручи, онда ће он учествовати у кршењу уставног система Србије", додао је Шешељ.

У суботу, 30. маја, биће одржан 9. Отаџбински конгрес СРС-а са 653 делегата и око 1.500 гостију, а Шешељ је оценио да ће то бити "конгрес убрзаног опоравка и наглог узраста СРС-а".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи