Богатић, заплењене саднице дувана вредне 165.000 динара

Припадници Министарства унутрашњих послова су у одвојеним акцијама у месту Богатић, запленили 58.000 садница дувана без потребне документације, у вредности од око 165.000 динара.

Контролом аутомобила с приколицом којим је управљао држављанин Хрватске, полиција је у приколици и пртљажном делу возила пронашла 18.000 садница дувана, без потребне документације, вредне око 50.000 динара, саопшстио је МУП, преноси Танјуг.

У другој акцији, контролом теретног возила, којим је управљао држављанин Босне и Херцеговине, у товарном делу, полиција је пронашла 40.000 садница дувана, без потребне документације, у вредности од око 115.000 динара.

Против возача возила, поднета је кривична пријава у редовном поступку због постојања основане сумње да су починили кривично дело недозвољене трговине. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи