Ниш, хапшења због трговине наркотицима

Нишка полиција ухапсила је седам особа због сумње да су у дужем временском периоду набављали и продавали дрогу.

У опсежној акцији сузбијања трговине наркотицима ухапшени су М. И. (26) из Сврљига, И. А. (28), С. И. (23), Л. Р. (38) и П. Ђ. (42), сви из Ниша, због постојања основане сумње да су извршили кривично дело неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога, саопштило је Министарство унутрашњих послова, преноси Танјуг.

Ухапшени су Д. С. (24) и Д. С. (24), обојица из Ниша, због постојања основане сумње да су извршили кривично дело неовлашћеног држања опојне дроге.

Сумња се да је М. И. у протеклих шест месеци куповао марихуану од И. А. коју је продавао на подручју Сврљига.

Приликом претреса М. И. полиција је пронашла четири пакета у којима се налазило око осам грама марихуане.

Даљим оперативним радом полиција је идентификовала С. И. за кога постоје основи сумње да је набавио и предао 70 таблета "екстазија" 17-годишњем младићу и 20-годишњој девојци који су таблете продавали на музичком фестивалу у Нишу.

Такође, сумња се да је Л. Р, у дужем временском периоду, у дворишту једне основне школе у Нишу, куповао марихуану од П. Ђ. коју је продавао Д. С. и Д. С.

Приликом претреса стана П. Ђ. полиција је пронашла марихуану и вагицу за прецизно мерење коју је сакривао у хидрантима зграде у којој живи.

По одобрењу вишег јавног тужиоца, свим осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова, после чега ће, уз кривичну пријаву, бити спроведени надлежном тужилаштву у Нишу.

Против малолетника и 20-годишње девојке поднете су кривичне пријаве у редовном поступку, због постојања основане сумње да су извршили кривично дело неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога.

Полиција је током маја у Нишу запленила 80 грама хероина, 50 грама кокаина и 70 таблета "екстазија", наводи се у полицијском саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи