Тешка несрећа код Ниша, двоје погинуло

Две особе су погинуле а шест повређено, међу којима и двоје деце, када су се директно сударила два путничка аутомобила на путу Ниш -Сврљиг, јавља дописник РТС-а.

У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у месту Малча на путу Ниш - Сврљиг погинуле су две особе, а шест је повређено.  

Како РТС сазнаје, међу повређенима су и двоје предшколске деце.

Једно дете је задобило тешке телесне повреде опасне по живот и има повреде главе и тела. Друго дете је са лакшим повредама.

Сви повређени су пребачени у Ургентни центар Ниш.

Како наводе из нишке полиције, несрећа се догодила у 15.20 часова када су се сударила два путничка аутомобила, "фијат пунто" зајечарских и "мерцедес" београдских регистарских ознака.

Погинуле две женске особе, а полиција не наводи имена погинулих и повређених.

У току је рад на утврђивању узрока саобраћајне несреће, напомињу из полиције.

Мештани кажу да ово није прва несрећа на том делу пута. Истичу да је кривина на којој је дошло до судара, изузетно опасна.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи