Читај ми!

Прегажен пешак у селу Враново, возач ухапшен

Полиција у Смедереву ухапсила је С. Ђ. (47) из Смедерева, због основа сумње да је возећи аутомобил марке “фиат стило” смедеревских регистарских ознака, изазвао саобраћајну несрећу у Вранову код Смедерева, у којој је погинуо пешак. Возач је јутрос након несреће побегао са лица места.

Возачу је одређено полицијско задржавање, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела тешко дело против безбедности јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди, преноси Фонет.

Возач ће, у законском року и уз кривичну пријаву, бити предат надлежном Основном јавном тужиоцу у Смедереву, наведено је у саопштењу Полицијске управе у Смедереву.

До несреће је дошло у осам часова и 10 минута, на улазу у село Враново, када је возило које се кретало из правца Смедерева према Великој Плани, слетело са коловоза и оборило седамдесетрогодишњег пешака који се кретао тротоаром.

Од последица удара пешак је подлегао повредама, док је возач окренуо возило према Смедереву и отишао.

Са аутомобила је приликом гажења седамдесетрогодишњег пешака, отпала предња регистарска таблица, наводи се у саопштењу полиције, преноси Бета

Саобраћај је био у прекиду на том делу пута више од два сата.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи