Хапшење због трговине наркотицима

Полиција је настављући активности на сузбијању трговине наркотицима у Краљеву ухапсила две особе код којих је пронађено око 200 грама дроге за коју се сумња да је хашиш, саопштила је краљевчака полиција.

По налогу заменика вишег јавног тужиоца, задржавање до 48 сати одређено је за В.Р. (25) и И.П. (19), обојица из Краљева, због сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављања у промет опојних дрога, наводи се у саопштењу.

Полиција је приликом прегледа такси возила код В.Р "пронашла пакет са 110 грама, а приликом претреса стана и других просторија код И.П још 107,3 грама - тамно браон боје за коју се сумња да хашиш, упаковане у више пакета".

Полицијски службеници ће осумњичене, уз кривичну пријаву, у законском року привести вишем јавном тужиоцу у Краљеву, додаје се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи