Читај ми!

Тужитељка Еулекса: Живот ми је у опасности

Марија Бами, тужитељка Еулекса која је суспендована пошто је у приштинској штампи изнела тврдње о корупцији у тој европској мисији на Косову, изјавила је да је сада њен живот у опасности.

У интервју за приштински дневник "Експрес", британска тужитељка је рекла да је угрожена и од Еулекса и од криминалаца које је послала у затвор, преноси Танјуг.

"Рекли су ми да сам у опасности. Речено ми да Н. Ц. (чије је име познато редакцији) може да дође до мене јер ја дајем неке податке. Он је један хладнокрвни убица. Угрожена сам и од Еулекса, они ме нападају. Могу бити у опасности од неколико криминалаца који сада славе", рекла је Бами. 

Она је истакла да све то говори да би одбранила своју репутацију, а ако Еулекс одлучи да је ухапси, то ће морати да уради јавно.

"Сваки криминалац слави на Косову... двоје милионера приватизације који су били много забринути, славе. Биће славља зато што ја нисам више на послу. Бавила сам се случајевима корупције, укључујући и питање возачких дозвола, потом случај Ахмета Шаље којег сам послала у затвор и ја сам сигурна да ће они да славе", рекла је тужитељка Бами.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи