Читај ми!

Узнемиравали ученице испред школе у Нишу

Две непознате особе из црвеног аутомобила узнемиравале ученице нижих разреда Основне школе "Коле Рашић" у Нишу. Деци је понуђен превоз до куће. Директор пријавио случај полицији.

Полиција у Нишу саопштила је да су се инциденти догодили од 3. до 6. октобра и да су пријављена два таква случаја у којима је деци понуђен превоз.

Како се наводи у саопштењу, полиција интензивно обезбеђује и обилази зоне око школа и на подручју града.

О догађају је обавештен надлежни јавни тужилац. Случај се проверава и ради се на проналажењу особа из аутомобила.

Како је РТС-у раније потврђено у полицији, Основна школа "Коле Рашић" пријавила је да је непознати мушкарац испред школе позвао децу да их превезе својим аутомобилом.

Директор школе "Коле Рашић" Саша Тончев рекао је да је дете случај пријавило родитељима, а родитељи школи која је о томе обавестила полицију.

Према његовим речима, особа из возила понудила је девојчици да је повезе кући, а све се догодило на удаљености од 500 до 600 метара од школе.

"Све се десило око поднева, када се девојчица враћала из школе", рекао је Тончев.

Демантовао је поједине наводе медија да је особа из аутомобила присиљавала девојчицу да уђе у ауто.

У Основној школи "Коле Рашић" кажу да школа има добар видео-надзор, али да је због безбедности деце случај пријављен полицији.

Како РТС незванично сазнаје, на супротном крају града, један родитељ је полицији пријавио сличан случај испред Школе "Мирослав Антић".

Међутим, у тој школи кажу да се родитељ није обратио управи школе и да не знају детаље наводног догађаја.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи