Читај ми!

Дечак погинуо у школском дворишту

Метална конструкција гола пала је на 12-годишњег дечака из Књажевца и усмртила га на лицу места, јавља дописник РТС-а.

Малолетни дечак из Књажевца смртно је страдао око 17.40, када је на њега пала конструкција гола у дворишту Средње техничке школе.

Према информацијама које је саопштила полиција, група деце играла се на терену за мали фудбал. У једном тренутку дечак С. С. се ухватио за гол који се срушио на њега.

Тешко повређени дечак је пребачен у књажевачки здравствени центар где је преминуо од задобијених повреда.

Полиција је извршила увиђај на лицу места, а шеф криминалистичке полиције у Књажевцу Бојан Трифуновић рекао је да је истрага у току.

Током последњих месец дана ово је друга несрећа у којој су малолетници повређени на спортском игралишту.

На спортском игралишту Гај у Барајеву 17. септембра тешко је повређен једанаестогодишњи дечак када је на њега, такође, пао метални оквир гола.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи