Читај ми!

Мајка и сестра посетиле Драгана Ђурића

Мајка и сестра Драгана Ђурића, осумњиченог за убиство Тијане Јурић из Бајмока, први пут су посетилe Ђурића у Окружном затвору у Суботици, сазнаје РТС.

Портпарол Вишег суда у Суботици Рајко Маравић потврдио је дописнику РТС-а да је за данас издата дозвола за посету у суботичком затвору мајци и сестри Драгана Ђурића.

Реч је о посети која по закону може да се одобри ужој родбини притвореника и траје до 60 минута, а посете притвореницима у Окружном затвору у Суботици практикују се четвртком.

Судија за извршење кривичних санкција Вишег суда у Суботици Иван Богосављев обишао је пре неколико дана Драгана Ђурића, а притворени Ђурић није имао примедби на третман у Окружном затвору. Такође, ни управа затвора се до сада није жалила на његово понашање.

Према сазнањима дописника РТС-а, Ђурић већину времена проводи ћутећи у својој ћелији, док у шетњу унутар круга затвора иде искључиво сам.

Осумњичени за убиство Тијане Јурић из Бајмока у Окружном затвору у Суботици је у третману потпуне изолације и нема контаката са другим притвореницима.

Иначе, судија за претходни поступак Вишег суда у Суботици Биљана Стопарић донела је решење о продужењу притвора Драгану Ђурићу за још 30 дана.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи