Читај ми!

Подметнута бомба, експлодирао аутомобил

Један мушкарац је лакше повређен јутрос када је експлодирала бомба која је била подметнута под један аутомобил у Новом Саду. Експлозија је изазвала пожар на три паркирана аутомобила, а попуцала су и стакла на оближњим објектима.

Бомба је експлодирала око осам сати на углу Булевара Европе и Далматинске улице, а како је јавила Радио-телевизија Војводине, повређен је човек који је у том тренутку откључавао врата оближње канцеларије.  

РТВ сазнаје и да је до експлозије дошло услед детонирања подметнуте бомбе, а на лицу места је пронађен осигурач од бомбе. Регистарске таблице на аутомобилу који је експлодирао биле су лажне.

Ватрогасна екипа је угасила пожар на аутомобилу, а кола Хитне помоћи одвезла су повређеног мушкарца.

Портпарол Хитне помоћи Сања Ненадић рекла је Танјугу да је у експлозији лакше повређен мушкарац, стар 44 године, који се случајно задесио на лицу места, а који је задобио одеротине и огреботине по лицу и телу.

"Екипа Хитне помоћи је пацијенту санирала повреде и он је превезен у Ургентни центар на даље медицинске претраге", казала је Ненадић.  

Експлозија је изазвала пожар на три паркирана аутомобила, а попуцала су и стакла на оближњим објектима. 

Неколико секунди након тога из оближњих локала истрчали су људи, а један од њих је приметио да иза аутомобила лежи човек, преноси РТВ.

Одмах су му притрчали у помоћ и померили га, док су други из оближњих локала изнели противпожарне апарате у покушају да спрече ширење пожара – у чему су и успели, јер је на малом паркингу у Далматинској улици било паркирано десетак возила.

Саобраћај у том делу Новог Сада је нормализован.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи