Читај ми!

Заплена препарата за потенцију

На административном пункту Мердаре заплењено готово 700 кутија препарата за потенцију - ''камагра'' и ''вијагра''. Препарати највероватније купљени на Косову са намером да се прокријумчаре на западно тржиште где су далеко скупљи, саопштила Управа царина.

Препарати су јутрос пронађени у аутобусу косовских регистарскких ознака који саобраћа на редовној линији Приштина - Дортмунд, наводи се у саопштењу Управа царина, које преноси Бета.

У саопштењу се истиче да су приликом детаљне контроле путника и пртљага, цариници у торбама 34-годишњег мушкарца албанске националности затекли 100 кутија оралног гела ''камагра'' и још 590 кутија таблета ''вијагра''.

У кутијама оралног гела ''камагра'' налази се по седам кесица препарата, док се у кутијама ''вијагре'' налазе по четири таблете, што значи да је откривено укупно 700 кесица и 2.360 таблета.

На питање цариника шта је намеравао да уради са робом, рекао је да откривени препарати нису његови, већ да је требало да их преда у Минхену, другој особи албанске националности, додаје се у саопштењу.

Управа царина наводи да се пронађени стимуланси се налазе у оригиналним паковањима, што значи да су највероватније купљени на Косову и Метохији са намером да се прокријумчаре на западно тржиште где су препарати ове врсте далеко скупљи.

Вредност робе је процењена на преко 4.500 евра, па ће против овог путника бити покренута и кривична пријава због недозвољене трговине.

Управа царина подсећа да случајеви кријумчарења препарата за потенцију нису реткост, те да је у јуну ове године на граничном прелазу Батровци откривен покушај кријумчарења преко 1.000 кесица оралног гела ''камагра'', готово 600 таблета ''камагра 100'' од 100 милиграма, као и 200 комада таблета ''супер камагра'' од 100 милиграма.

Тада су два српска држављанина покушала да у аутомобилу, који је изнутра био потпуно обложен стимулативним средствима, изађу из Србије и упуте се ка Немачкој, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи