Читај ми!

Напад на електромонтера у Чачку

Док је у Чачку покушавао да уклони нелегални прикључак на електричну мрежу, радник Електродистрибуције из Горњег Милановца, нападнут је металном шипком.

Купац В.С. коме је требало искључити струју због дуга, нанео је електромонтеру Душку Маркељићу неколико удараца шипком, преноси Танјуг.

"Проблем је настао у дворишту куће која се налазила у једној слепој улици, у насељу Кошутњак у Чачку. Приликом прегледа бројила установљено је да је покидана пломба и да се овај купац самовласно прикључио на мрежу", наводи се у саопштењу "Електросрбије" из Краљева.

У саопштењу даље пише да је овај купац изашао из куће са шипком у руци, вређао и ударио Маркељића по глави, врату и леђима.

"Маркељић је покушао да побегне, али је добио још два или три ударца по леђима, уз упућене претње смрћу. Њему су установљене лакше телесне повреде, али је због болова, мучнине и малаксалости задржан на лечењу у болници", кажу из "Електросрбије Краљево".

Испорука електричне енергије поменутом купцу обустављена је уз асистенцију интервентне полиције.

Како наводе у "Електросрбији", ово је други напад у веома кратком временском року који су доживели њихови радници, приликом обављања својих радних обавеза.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи