Тешка несрећа у Македонији, погинула беба

Осмомесечна беба је погинула, а још седам грађана Србије је повређено у тешкој саобраћајној несрећи у Македонији. Удес се догодио на путу између Ђевђелије и Велеса.

Судар два возила српских регистарских таблица догодио се рано јутрос у месту Арсова Лака код Демир Капије, јавља македонска агенција МИА.

Mакедонска министарка унутрашњих послова Гордана Јанкулоскa прецизирала је да се у та два возила налазило осам путника - три у "форду фијести" и пет у "шкоди фабији".

Свих седам путника који су били повређени, пребачено је у болницу у Велесу, док је беба преминула на путу до болнице. Они са озбиљнијим повредама затим су пребачени у Скопље.

Повређени путници два возила имају између 20 и 34 године, а међу њима је и једно петогодишње дете.

Две особе су тешко повређене и налазе се у животној опасности - тридесетогодишња мајка преминуле бебе и двадесетчетворогодишњи младић, изјавила је докторка портпарол велешке болнице Силвана Мишкова на конференцији за новинаре.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи