Читај ми!

Претучен полицијац у Железнику

У београдском насељу Железник ноћас је претучен полицијац у цивилу. Приведена су тројица нападача.

Полицајц, који је био са сестром, нападнут је у Улици Лоле Рибара и добио је ударце по глави.

Полиција је привела тројицу навијача Патризана који се сумњиче да су напали полицајца, рекао је Танјугу представник Независног синдиката полиције Велимир Лукић.

"Према информацијама које је дао шеф београдске полиције Веско Милић, лица су идентификована и њих је привела интервентна јединица полиције", додао је Вукић.

Осимњиченима је, како је рекао, у консутацији са надлежним тужиоцем одређено задржавање до 48 сати. На терет им се ставља кривично дело насилничко понашање.

Повређени полицајац је код куће, речено је у МУП-у, а Независни полицијски синдикат Србије је најоштрије осудио напад на колегу.

У саопштењу синдиката наводи се да је повређен полицијски службеник полицијске бригаде Н. П. (27) и да су га, како се тврди, напали навијачи Партизана у алкохолисаном стању.

"Независни полицијски синдикат Србије најоштрије реагује и подсећа на то колико пута до сада је захтевао од судства допуну, активно коришћење и пооштравање закона о кривичном делу напада на овлашћено службено лице", истиче се у саопштењу.

 

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи