Читај ми!

Напад на возила Еулекса

Пуцано на два возила Еулекса код прелаза Брњак. Нема повређених. Канцеларија за КиМ, као и представници локалних самоуправа са севера Косова и Метохије осудили напад.

Канцеларија за Косово и Метохију осудила је напад из ватреног оружја на два возила Еулекса, који се догодио вечерас око 20 часова у селу Бање, у близини прелаза Брњак, преноси Бета.

"Ко год да је то урадио нанео је штету, пре свега српском народу на Косову и Метохији и напорима које Влада Србије и косовски Срби улажуда би се нормализовао живот у Покрајини", наводи се у саопштењу и додаје да у нападу није било повређених.

Како оцењују у Канцеларији, поново се потврђује да на Косову нису безбедни ни органи реда, ни грађани, и да је недостатак безбедности "и даље највећи проблем за све грађане на Космету".

"Тражимо да надлежни и међународна заједница учине корак даље од увиђаја и пронађу и казне виновнике овог напада. Република Србија нуди сваку врсту помоћи у решавању овог случаја", додаје се у саопштењу.

Представници локалних самоуправа са севера Косова и Метохије и Управљачки тим за успостављање Заједнице српских општина, најоштрије су осудили напад из ватреног оружја на возила Еулекса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи