Читај ми!

Продужен притвор Кореници и Васићу

Због опасности да би могли утицати на сведоке у поступку, судија Еулекса Основног суда у Косовској Митровици, продужио кућни притвор адвокатима Дејану А. Васићу и Фаруку Кореници. Они се терете да су утицали на сведоке и претили им у судском поступку који је у току.

Адвокат Васић рекао је за Танјуг да ће се жалити на то решење.

"Суд је решењем усвојио став тужиоца да су предузете све разумне мере за ефикасно вођење поступка, што сматрам нетачним, с обзиром да исти није предузео ниједну радњу. Апелационом суду ћу у жалби пажњу скренути и на непостојање сумњи да сам дело извршио, што је основни предуслов за изрицање мере", истакао је Васић.

Васић је напоменуо да се та одлука суда озбиљно одражава на нормалан рад адвокатске канцеларије и да ће у том смислу замолити суд да му дозволи присуство на суђењу Срећку Мартиновићу, који се терети за кривично дело ратног злочина.

"С обзиром да се ради о јако сложеном предмету који се у поновљеном поступку налази пред Основним судом у Приштини, надам се да ће суд имати разумевања за моју молбу", рекао је Васић.

Васић и Кореница сумњиче се да су утицали на сведоке и претили им у судском поступку који је у току.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи