Читај ми!

Еулекс: Оптужница за трговину наркотицима

Међународни тужилац из Канцеларије специјалног тужилаштва Косова подигао оптужницу против једне особе за трговину наркотицима из Албаније на Косово и неколико земаља ЕУ у 2009. години.

У саопштењу Еулекса се не наводи име оптуженог али се истиче да је окривљен за организовани криминал, неовлашћену куповину, поседовање, пуштање у промет и продају опасних опојних дрога и психотропних супстанци и за прање новца, преноси Танјуг.

Оптужени је, како се наводи, члан организоване криминалне групе, а ухапшен је у фебруару ове године и налази се у судском притвору.

На Косову је већ одржано суђење за троје окривљених који су наводно део исте криминалне групе, а којима је у ранијем поступку изречена осуђујућа пресуда, наводи се у саопштењу.

Поступак води међународни тужилац из Канцеларије специјалног тужилаштва Косова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи