Читај ми!

Пожар на Миљаковцу

Старији мушкарац је изгубио живот, а жена и дете су повређеми у пожару који је избио у стану на Миљаковцу у Београду.

Пожар је избио око 10 часова у стану у Улици Вукасовићева 64 на Миљаковцу у Београду. У пожару је страдао шездесетчетворогодишњи мушкарац, који је, како РТС незванично сазнаје, живео сам. Његов стан је потпуно изгорео.

Начелник Управе за ванредне ситуације у Београду Раде Милошевић каже да је пожар избио у стану у приземљу, у соби површине 10 квадратних метара, где је затечено угљенисано тело мушке особе. Брзом интервенцијом ватрогасаца пожар је угашен.

"Пре доласка наших екипа, Хитна помоћ је одвезла мајку са малолетним дететом који су у стану изнад поменутог стана и највероватније су од продуката сагоревања затровани димом", додао је Милошевић. 

Према речима комшија, мајка је највероватније, када је осетила дим, у паници са дететом потрчала ка излазу зграде и дете се нагутало дима. Они су превезени колима хитне помоћи у Дечју клинику у Тиршовој.

"Из анамнезе смо сазнали да је дете било у диму нешто краће од два минута, лекар у амбуланти после прегледа и узетих анализа је проценио да није потребна терапија и да није потребно задржавање детета у болници, тако да је дете отпуштено", каже Зоран Радојичић, директор Универзитетске дечије клинике.

Узрок пожара још се не зна, а детаљи ће бити познати после истраге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи