Читај ми!

Убијен дечак у Калуђерици

Дечак убијен у дворишту школе у Калуђерици. Околности и мотив злочина и даље непознати.

У пуцњави која се догодила око 21.30 у Улици Радослава Игњатовића у Калуђерици у школском дворишту старе школе "Алекса Шантић", страдао је шеснаестогодишњи М. Ј. из тог приградског насеља. 

Како РТС незванично сазнаје, дечак је погођен у леђа из возила у покрету из којег је испаљено више хитаца. Мештани кажу - можда и два рафала из аутоматског оружја.    

У Ургентном центру покушана је реанимација, али безуспешно.

Мирјана Мачкић из Хитне помоћи у Калуђерици рекла је за РТС да не зна шта се тачно догодило, али да су отац и другови који су довезли дечака у Хитну, рекли да је младић са другарицама седео на клупи у дворишту када су непознате особе пуцале из кола у пролазу.

Околности и мотив су непознати, као и особа која је пуцала на дечака. Полиција је више од три сата блокирала место догађаја тражећи доказе.

На месту догађаја пронађене су и чауре, али ће се додатним вештачењм тек утврдити да ли су оне испаљене из оружја које јеј усмртило дечака, као и то да ли је дечак убијен грешком.

Истрага је у току.

Према незваничним информацијама, у оптицају су две верзије догађаја, односно да је овај младић убијен хицима испаљеним из аутомобила у покрету, док му је, према другој верзији, убица пришао с леђа.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи