Читај ми!

Пожар на кући код Краљева

На породичној кући у краљевачком приградском насељу Јовац избио је пожар у којем је изгорео део поткровља, намештај и електрични уређаји. Брзом и ефикасном акцијом краљевачких ватрогасаца пожар је угашен.

Дејан Живановић, чија се кућа запалила, каже да су ватрогасци брзо реаговали и да је захваљујући њима избегнута је велика трагедија, јавља дописник РТС-а.

Комшија Илија Пандрц, каже да је пожар избио на бандери и доводном каблу ка кући, и веома брзо захватио кровну летву и ламперију.

И комшије и чланови породице Дејана Живановића посебно истичу ефикасну акцију ватрогасаца.

"Од дојаве о пожару до запаљене куће стигли смо за седам минута, прво с једним возилом, а убрзо је стигло и друго", рекао је шеф ватрогасаца Дејан Пантелић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи