Читај ми!

Заплењен сканк у Краљеву

У Краљеву је заплењено 31,5 килограма сканка, сазнаје РТС у МУП-у. Тиме су пресечена два канала шверца дроге, један из Црне Горе и један са Косова.

Краљевачка полиција саопштила да су њени припадници у две одвојене акције пронашли и запленили више од 31,5 килограма биљне материје за коју се сумња да је модификована марихуана „сканк", намењен препродаји, због чега су ухапшена два српска и два црногорска држављанина.

Биљна материја пронађена је у путничким моторним возилимана путу Рашка - Краљево, и то у Богутовцу и Конареву.

Због сумње да су извршили кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога ухапшени су, а по налогу тужиоца одређено им је и задржавање до 48 часова, И. Р. (34) из Бијелог Поља, В. Б. (37) из Подгорице, Н. В. (31) из Руднице код Рашке и А. В. (26) из Београда.

Најпре је у Богутовцу, данас око подне, приликом контроле "фолксваген пасата" црногорских регистарских ознака, којим је управљао И. Р. са сувозачем В. Б, у гепеку пронађено 25 пакета са више од 26,5 килограма ове биљне материје.

У Конареву, приликом контроле "фијат брава" рашчанске регистрације, којим је управљао Н. В. са сувозачем А. В, на задњем и испод седишта сувозача полиција је пронашла пет пакета са више од пет килограма исте биљне материје.

У саопштењу полиције наводи се да постоји сумња да је пронађена биљна материја у првом случају набављена на подручју Црне Горе, а у другом на подручју Косова и Метохије.

Осумњичени ће, у законском року, бити приведени Вишем јавном тужиоцу у Краљеву, наводи се у саопштењу Полицијске управе Краљево.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи