Читај ми!

У Зрењанину ухапшен пљачкаш банке

Због сумње да је опљачкао "Хипо Алпе Адрија банку" у центру града и однео 38.000 евра и око 723.000 динара, полиција у Зрењанину је ухапсила А. М. (1977) из тог града.

Припадници криминалистичке полиције Полицијске управе у Зрењанину, ухапсили су А. М. (1977) из Зрењанина, због постојања основа сумње да је извршио више кривичних дела - разбојништво и недозвољена производња, ношење и држање ватреног оружја и муниције.

Постоји основ сумње да је данас у 8.45 осумњичени А. М. уз претњу ватреним оружјем из експозитуре "Хипо Алпе Адрија банке" која се налази у центру Зрењанина, противправно присвојио 38.000 евра и око 723.000 динара готовог новца, након чега је напустио лице места.

Брзом интервенцијом полицијских службеника осумњичени је ухапшен у Зрењанину у непосредној близини стана. На себи је имао заштитни панцир прслук, пиштољ "ЦЗ М-57" са седам метака у оквиру и једним метком у цеви, два оквира за пиштољ "ЦЗ М-57" са по осам метака и ранац у коме се налазио новац.

Постоји основ сумње да је А. М. осим наведеног кривичног дела, на територији града Зрењанина од почетка ове године извршио и више кривичних дела разбојништава на штету поште, бензинске станице НИС-а, наплатног места ЈКП "Топлана", као и у више продавница које послују са готовим новцем.

Осумњичени ће уз одговарајућу кривичну пријаву бити приведен вишем јавном тужиоцу у Зрењанину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи