Читај ми!

Полиција приводи крају рад на предмету "Галеника"

Предистражне радње у случају малверзација у привредном друштву "Галеника" биће завршене до краја овог или почетком идућег месеца, рекао је директор полиције Милорад Вељовић.

Вељовић је подсетио да је полиција у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал утврдила да је "Галеника" за само неколико година оштећена за око 180 милиона евра, преноси Танјуг

"Добар део лица је до сада процесуиран, али један део лица ће у фази задњих провера бити процесуиран до краја овог или почетком следећег месеца и само у том делу привредно друштво 'Галеника' оштећено је за износ од преко 70 милиона евра", рекао је Вељовић.

Према његовим речима, предистражне радње показале су да је реч о злоупотребама одговорних лица која су извлачила паре из "Галенике" на штету државе и радника, односно да толика штета није настала као последица несавесног пословања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи