Читај ми!

Лажни полицајци кажњавали стране возаче

Ухапшен Александар П. из Велике Плане због сумње да се лажно представљао као полицајац. Са саучесником, за којим полиција трага, заустављао је аутомобиле страних регистарских ознака и тражио новац.

Александар П. (35) је инспекторима пружио отпор и покушао да побегне, али је савладан и приведен, речено је агенцији Бета у полицији.

Један инспектор је притом лакше повређен, па ће против осумњиченог бити поднета и кривична пријава због ометања овлашћеног службеног лица.

Према наводима полиције, приведени и његов саучесник су синоћ на ауто-путу код мотела "Лозовичка чесма" неовлашћено користећи светлосне трептаче зауставили путничко возило швајцарских регистарских ознака.  

Александар П. се представио возачу као полицајац и тражио 100 евра "да му не би писао пријаву за пребрзу вожњу". Возач му је рекао да има само 2.000 динара, што је осумњичени прихватио и узео.

Осумњичени су, према сазнањима полиције, оштетили више возача, углавном странаца који то махом нису пријавили.

Осумњичени Александар П. ће у законском року бити приведен Основном јавном тужиоцу у Великој Плани.

Иначе, осумњичени су због истог кривичног дела већ били хапшени у Смедереву децембра прошле године, па је кривични поступак у току.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи