Читај ми!

Бијелић и Благојевић позвани на саслушање

Бивши градски менаџер Бeограда Александар Бијелић и бивши директор градске Агенције за инвестиције Марко Благојевић позвани су на саслушање у полицију.

Бијелићу и Благојевићу позив је стигао од београдске полиције и они ће му се сутра уредно одазвати, јавља Б92, а преноси Фонет.

Александар Бијелић, функционер Демократске странке, пре два дана је изјавио да је све радио по закону и да је спреман да се одазове позиву надлежних органа, да нема потребе да се у таблоидима најављује његово хапшење.

Претходних дана Курир је писао да МУП прикупља доказе против Бјелића јер га сумњиче за наводне злоупотребе код увођења "Бус плус" система у јавни превоз и реконструкције Булевара краља Александра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи