Читај ми!

Ухапшен осумњичени за убиство полицајца КПС-а

Полиција Еулекса ухапсила је у Зупчу код Зубиног Потока 32-годишњу особу, осумњичену за убиство Енвера Зимберија, полицајца Косовске Полиције, саопштено је из Еулекса.

Ухапшена осумњичена особа одведена је у Еулексову базу у Митровици ради даљег испитивања. Налог за хапшење је 2011. године затражио Унмик, на основу међународног налога који је издао Интерпол, јавља дописник РТС-а.

Хапшење је спроведено као део текуће истраге убиства са постојећом сумњом да су извршена кривична дела тешког убиства, тешког убиства у покушају, неовлашћеног поседовања оружја и ометања службених лица у вршењу службене дужности.

Оптужбе за убиство односе се на убиство Енвера Зимберија, полицајца Косовске полиције, које је извршено 26. јула 2011. године, као и на напад на конвој Косовске полиције у којем је путовао када је убијен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи