Читај ми!

Несрећа код Звечана, петоро погинулих

Пет особа погинуло у саобраћајној несрећи која се догодила на магистралном путу Косовска Митровица - Лепосавић. Међу настрадалима су три одрасле особе и двоје деце. Лекари наводе да је смрт наступила дављењем у реци, после слетања с пута.

Породица Вучинић, двоје деце од шест и тринаест година, њихови родитељи и тетка настрадали су када је возило у којем су били слетело с пута у реку Ибар. Полиција и Хитна помоћ породицу су затекли без знакова живота.

Директор Здравственог центра у Косовској Митровици Милан Ивановић рекао је да је троје одраслих и двоје деце данас, без знакова живота, пребачено у болницу.

"Страдали су смртно свих петоро. Страдали су у саобраћајној несрећи. Смрт је наступила дављењем у реци Ибар после слетања с пута", навео је Ивановић.

Регионални шеф оперативе Косовске полиције Жељко Бојић рекао је да је патрола саобраћајне полиције јутрос око 9.45 добила информацију да се у месту Савина стена догодила саобраћајна несрећа.

"Екипе су одмах изашле на лице места ради увиђаја и том приликом је утврђено да се у возилу налазило пет особа. Сва лица су без знакова живота пребачена у Здравствени центар у Косовској Митровици ради покушаја реанимације", рекао је Бојић. Навео је да је у питању возило "фолксваген поло".

"Узрок несреће још се не зна, узимајући у обзир да је истрага у току", истакао је Бојић.

Несрећа се догодила у месту Савина стена код Србовца у општини Звечан, на северу Косова.

То место од раније је познато као врло опасно, јер су се на оштрој кривини, са које је овај ауто слетео у Ибар, често догађале сличне несреће.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи