Читај ми!

Девет година затвора због убиства колеге

Припадник Интервентне јединице Миодраг Ристић осуђен је пред Вишим судом у Новом Саду на девет година затвора, јер је из службеног пиштоља убио колегу Александра Симића.

Убиство се догодило у ноћи између 6. и 7. октобра прошле године у кафићу "Тапас бар" у центру Новог Сада.

Током главног претреса у новосадском Вишем суду окривљени Ристић се извињавао породици убијеног колеге, који му је био пријатељ, пренели су новосадски медији.

Убијени Александар Симић (31) је у "Тапас бару" био ангажован као обезбеђење, а Ристић (32) га је убио случајно, играјући се службеним пиштољем док је био ван дужности.

Како се наводи, Ристић је "у шали" извадио из појаса службени пиштољ, из којег је неколико секунди касније испаљен метак, а Симић је због задобијених рана на глави умро на лицу места.

Убица је после пуцњаве покушао да се убије, али су га у томе спречили остали запослени па је метак који је испалио рикошетирао и ранио у стомак мушкарца (33), случајног пролазника.

На првостепену пресуду стране у поступку имају право жалбе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи