Читај ми!

Делибашић премештен у притвор у Митровицу

Бивши командир полиције у северном делу Косовске Митровице Драгољуб Делибашић премештен је из притвора у Приштини у притвор у Косовску Митровицу.

Портпаролка Еулекса Ирина Гудељевић је навела да је премештање Делибашића из једне у другу притворску јединицу обављено у петак касно поподне, преноси Танјуг.

Делибашић је пензионисани пуковник МУП-а Србије и бивши начелник Полицијске управе у Косовској Митровици.

Осумњичен је за подстицање на извршење кривичног дела тешког убиства, као и за подстицање на извршење кривичног дела тешког убиства у покушају.

Делибашић је један од четворице Срба за које је Влада Србије дала гаранције да ће бити доступан правосуђу на Косову у било ком тренутку ако му се дозволи одбрана са слободе.

Пре Делибашића, из приштинског у митровички притвор обављен је премештај лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи