Читај ми!

Ухапшени пљачкаши поште у Реснику

Три особе ухапшене непосредно после пљачке поште у Реснику. Уз претњу гасним пиштољем и секиром, од раднице поште одузели су око 575.000 динара.

Београдска полиција је ухапсила С. С. (22), Л. Л. (21) и Ђ. М. (20), сви из Београда, непосредно након кривичног дела разбојништва, јутрос у 9.40 у пошти у Реснику.

Како се наводи у саопштењу МУП-а, сумња се да су кривично дело извршили тако што су дошли до поште у Реснику и након краћег осматрања, С. С. и Л. Л. су ушли у објекат и уз претњу гасним пиштољем и секиром од раднице одузели око 575.000 динара, док их је Ђ. М. чекао у аутомобилу "југо" у непосредној близини.

Након извршеног кривичног дела, С. С. и Л. Л. су аутомобилом дошли до шуме у Пиносави, где су изашли, док је Ђ. М. наставио пут ка Авалском торњу.

Полиција их је ухапсила на местима где су изашли, а код С. С. и Л. Л. су пронађени гасни пиштољ, секира, рукавице, фантомке и новац.

Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, у законском року бити приведени дежурном тужиоцу Вишег јавног тужилаштва.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи