Наставак суђења за убиство манекенке

Даријан Мусић, оптужен за убиство новосадске манекенке Владиславе Червенко, изјавио је на поновљеном суђењу у Новом Саду да се не сећа јасно детаља трагичне ноћи.

У наставку суђења пред Вишим судом у Новом Саду Даријан Мусић је изнео поново своју одбрану и говорио о његовој седмогодишњој вези са фотомоделом која је, како је рекао, била пуна успона и падова, преноси Танјуг.

Он је рекао да су проблеми кренули када је почео да зарађује више новца, да је често пио, узимао дрогу и стероиде.

Мусић је пред судским већем рекао и да иако је у затвору у Сремској Митровици, он Владиславу и даље не доживљава као мртву. Он је поновио да се не сећа јасно околности и детаља трагичне ноћи када је Владислава убијена.

Почетак поновљеног главног претреса који је био заказан за 21. март, одложен је јер је Мусић тврдио да није емотивно способан да учествује у поступку.

У првостепеном поступку Даријан Мусић је у јулу прошле године пред Вишим судом у Новом Саду осуђен на 35 година затвора због убиства Владиславе Червенко, али је Апелациони суд поништио пресуду из процедуралних разлога и вратио суђење на почетак.

Према пресуди, Мусић је манекенку претукао на смрт 12. новембра 2012. у свом стану у новосадском насељу Лиман. Њено тело пронађено је на поду спаваће собе стана са бројним повредама.

Вештаци су утврдили да је Владислави поломљен грудни кош, рука, нога, а на њеном телу Мусић је цигаретама "истетовирао" свој датум рођења.

Након бруталног убиства Мусић је побегао из Новог Сада, да би неколико дана касније био ухваћен на подручју Новог Пазара.

Одлука о поништењу пресуде Апелационог суда изазвала је гнев породице Червенко која је због тога и протестовала пред зградом суда у Новом Саду, а придружили су им се и чланови породица трагично настрадалих у пожару у дискотеци "Контраст", као и породице још неколико убијених, чије убице још нису процесуиране.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи