Читај ми!

Прокупље, ухапшен због напада на полицајце

Због сумње да је починио кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности у Прокупљу је ухапшен А.Р. и одређен му је притвор до 30 дана.

Полиција је ухапсила А.Р. (29 ) из Прокупља јер је физички напао полицајце који су по наредби Прекршајног суда дошли код њега због довођења на саслушање.

Осумњиченом, који се терети да је починио кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности одређен је притвор до 30 дана, саопштила је локална полција.

Наводи се и да је "осумњичени јуче физички напао полицијске службенике наневши им при том лаке телесне повреде" и да му је "одлуком судије за претходни поступак Основног суда одређен притвор до 30 дана".

Независни полицијски синдикат Србије најоштрије је осудио овај напад затраживши од државе да законски заштити запослене у МУП.

Тај синдикат у саопштењу указује и да су "напади на припаднике полиције постали свакодневна појава којој се мора стати на пут".

"Верујем да је овакво стање последица превише благе казнене политике према особама које атакују на полицајце, као и судских процеса који трају веома дуго", указује се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи